Wie ben ik

Mijn missie is om ten volle te leven en werken vanuit mijn hart en zo mijn mooie zelf te zijn.

Het werk dat ik doe kan ik alleen maar doen omdat ik ten volle verbonden ben met mijn bron, mijn innerlijke, alleen dan stroomt het. Dat is ook de reden waarom ik mijn werk doe op deze manier, omdat het bij me past ! Op een andere manier werken zou niet kloppen met wie ik ben.

Mensen die mij kennen weten al dat ik een vrouw ben met vele passies.

Ik hou van mensen, ik hou van verbinding, ik hou van creativiteit, ik hou van eigenheid, ik hou van dansen, ik hou van de natuur, ik hou van kabouters, regenbogen, chocoladetaart en verse kruidenthee, ik hou van creëren.

Doordat ik mezelf 100% toestemming geef om voluit mijn verlangens te leven, weet ik goed waar de struikelblokken liggen en waar je tegenaan loopt.

Ik geloof dat we creator zijn van ons eigen leven, dus neem je leven in eigen handen en wees je mooie zelf. ♥

Ieder bewandelt zijn eigen pad en zoekt zijn weg,  Het is geen toeval dat we elkaar hier nu tegenkomen. Wil jij samen met mij het pad een tijdje bewandelen dan nodig ik je graag uit om even te kijken bij mijn aanbod.

Misschien spreken één van mijn workshops je wel aan en voel je het kriebelen tot in je kleinste teen om zelf aan de slag te gaan, of wil je je haren op een andere manier laten knippen/kleuren/verzorgen.
Of word je getrokken door één van mijn creaties uit de webshop.

Denk je dat ik diegene ben die je kan inspireren om nog meer je mooie zelf te zijn?  Dan neem ik graag de tijd om even kennis te maken.

Klik hier om te mailen of even live kennismaken via ZOOM

Wees
je
mooie
zelf

BeYOUtiful