Algemene voorwaarden

Ilse Van Meerbeeck

Akkerstraat 8

2350 Vosselaar

BTW nr BE 0888.259.781

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Algemene voorwaarden wat betreft alle creatieve workshops.

Na je inschrijving, dan wel via mail of rechtstreeks via de webshop; ontvang je een email met bevestiging van je inschrijving voor de workshop.

Indien je via de webshop inschrijft is de betaling reeds voldaan. Indien je aanmeldt via mail, wordt er een uitnodiging tot betaling verstuurt. Deze dient binnen 14 dagen betaald te worden.

Wanneer de deelnemer na inschrijving zijn deelname annuleert voor de workshop plaatsvindt, wordt er een vergoeding van 20 % van het totaalbedrag gerekend.  Bij annulatie op de dag van de workshop, wordt er geen terugbetaling gedaan en dient het volledige inschrijvingsgeld betaald te worden.  Wanneer de lesgever annuleert, wordt het totaalbedrag aan de deelnemer teruggestort.

Algemene voorwaarden VEDIC ART workshop

Bij ziekte tijdens een Vedic ART workshop zal er onderling bekeken worden of er een inhaalles mogelijk is op een ander tijdstip of een ZOOM of skype sessie kan plaatsvinden om zo bij te blijven met de nodige informatie .

Wanneer de deelnemer na inschrijving zijn deelname annuleert voor de workshop plaatsvindt, wordt er een vergoeding van 20 % van het totaalbedrag gerekend. Wanneer de deelnemer tijdens het traject beslist om te stoppen wordt er geen terugbetaling gedaan van het inschrijvingsgeld.  Wanneer de lesgever annuleert wordt het totaalbedrag aan de deelnemer teruggestort.

ons Privacybeleid kan je hier lezen.